Otomotiv Haber Girişi : 24 Temmuz 2022 14:05

Audi, The Gray Man’in resmi otomobil markası oldu.

Audi, The Gray Man’in resmi otomobil markası oldu.

Audi, Russo Kardeşler imzasını taşıyan aksiyon gerilim filmi The Gray Man’in resmi otomobil markası oldu.

22 Temmuz itibarıyla Netflix’te gösterilmeye başlanacak filmde, baş karakter Sierra Six’i canlandıran Ryan Gosling tam elektrikli Audi RS e-tron GT, ajan Dani Miranda’yı canlandıran Ana de Armas tamamen elektrikli Audi Q4 Sportback e-tron’u kullanıyorlar. Ayrıca ajan Dani Miranda, Audi RS 7 Sportback’in direksiyonunda heyecanlı bir takip sahnesine de imza atarken, Dhanush’un canlandırdığı Avik San karakteri de Audi R8 Coupé ile görülüyor.

Modeller Russo kardeşlerle belirlendi

Audi’nin bu işbirliğinde araç sağlamanın ötesine geçen bir rol üstlendiğini söyleyen AUDI AG Marka Başkanı Henrik Wenders, “Filmin küresel bir çekiciliği var. Bu ortaklık aksiyon ve yüksek hızı hissettiriyor. Biz de Audi'de aynen Russo kardeşler gibi daha önce görülmemiş ve deneyimlenmemiş şeyleri yaratmak için teknolojiden yararlanıyoruz. Filmde kullanılan modelleri seçerken yönetmenler Joe ve Anthony Russo ile çalıştık. Bu filmin yapımına ortak olmak ve Netflix ile yakın çalışmak çok keyifliydi.“ dedi.

Geleceğin otomobilleriyle çalıştık

Hikayeyi anlatabilmek ve daha önce hiç kimsenin yapmadığı bir şeyi yapmak için yeni araçlar bulmak istediklerini söyleyen Anthony Russo ise “Yeni teknolojiler bulmak ve keşfetmek her zaman ilgi alanımızda oldu. Bizi heyecanlandıran da bu. Geçmişin ve bugünün otomobillerini ne kadar seviyor olsam da, otomobillerin gelecekte nereye evrileceğiyle de son derece ilgiliyim. Geleceğin, yalnızca araç kullanıcıları olarak değil, aynı zamanda otomobillerle bir arada yaşamak zorunda olan biz diğer insanlar için de yepyeni deneyimler getireceğini düşünüyorum.” diye konuştu.

Filmin, 22 Temmuz’da Netflix'te yayınlanmaya başlamasının ardından Audi de Ajan Dani Miranda'nın (Ana De Armas) elektrikli otomobiliyle ilk tanışmasını ve Audi Q4 Sportback e-tron'un arkasındaki hikayeyi anlatan kısa bir film yayınlayacak.

Russo Kardeşler‘in The Gray Man filminin yapımı sırasında Audi ile çalışmaları, otomobillerle yapılan çekimleri ve kamera arkası görüntüleri izlemek için: Gri Adam – Russo Kardeşler ve Gri Adam – yeni bakış açıları .

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.