Denizcilik Haber Girişi : 01 Mayıs 2024 11:32

Celestyal, yolculuklarında misafirlerine her zaman daha da iyisini sunma hedefiyle bir dizi yeniliklere imza atıyor.

 Celestyal, yolculuklarında misafirlerine her zaman daha da iyisini sunma hedefiyle bir dizi yeniliklere imza atıyor.

Bunlardan ilki gemi içi sağlıklı yaşam uygulamaları. Celestyal bütünleyici sağlıklı yaşam felsefesini odağına alarak gemilerinde yeni sağlık ve SPA uygulamalarını başlattı. Zihni, bedeni ve ruhu gençleştirmek için tasarlanmış konseptlerle geliştirilen uygulamada eski Yunan geleneği olan Sozo deneyimi ve wellness'ten esinlenildi.

Buna göre Celestyal misafirleri artık Sozo Spa'da estetik tıp mucizesini de yaşayacaklar. Dileyen misafirler, bu alanda uzmanlar eşliğinde şu uygulamaları yaptırabilecekler: Üç boyutlu kırışıklık yumuşatıcı yoğunlaştırıcı tedavi (Botox'a ek veya alternatif bir yüz bakımı); LED ve mikro iğneleme tekniklerini yansıtan konsantre ürünler içeren pro-kolajen kaldırma ve sıkılaştırma ve Estetik tıp uygulamasındaki bir mezoterapi seansından esinlenen, kişiselleştirilebilir bir mesoforce canlandırıcı dolgunlaştırıcı tedavi.

Celestyal gemilerindeki sağlıklı yaşam merkezinde ayrıca 5.000 yıllık Ayurveda uygulamasından esinlenilen Ayurvedik bakım da uygulanacak. Kökeni Hindistan'ın Vedik kültürüne dayanan ve insanları toprak, su, ateş, hava ve eter olmak üzere beş element üzerinden gözlemlemeye odaklanan doğal şifa sisteminde; fiyatları 72 Euro ile 122 Euro arasında değişen şu masajlar yer alıyor: Ayurvedik baş masajı, Ayurvedik yüz ve vücut masajı (Hayati enerji noktaları olan marma noktalarına ve yüz kaslarına odaklanarak gerginliği azaltmayı, yüz dokularını detoksifiye etmeyi ve canlandırmayı amaçlayan vücut masajı), Kizhi bitkisel kese tedavisi, Abhyanga Ayurvedik yağ masajı, Nasyam yüz ve baş masajı, Ayurvedik hafif bacak masajı (Susam veya hindistancevizi yağı gibi ılık bitkisel yağlar kullanılarak, dolaşımı uyarmaya ve kasları gevşetmeye odaklanan bir yöntem)

Sağlıklı yaşam deneyimini tamamlamak için konuklar Fig & Honey barda Pink Pitaya ve Blue Spirulina gibi nadir bulunan malzemelerle hazırlanan smoothie'lerin tadını çıkarabilecekler. 

Kruvaziyer hattında kurulan ilk kahve barı!

Celestyal’in bir diğer yeniliği ise, dünyaca ünlü İtalyan kahve markası Illy işbirliğine giderek, gemide yeni bir kahve barı kurmak oldu. 

1266 misafir kapasiteli Celestyal Discovery'de açılan Café Nation adı verilen mekân, bir kruvaziyer hattında yer alan ilk coffee bar oldu. Konsept, Yunan kültürünün de mirası olan, dünya çapında ortak bir ritüelden doğdu. Celestyal filosunun en yeni üyesi Discovery’de kurulan coffee bar, misafirlerin gün boyunca internet bağlantısı kurabileceği, rahatlayabileceği ve sosyalleşebileceği bir yer olarak şimdiden bir odak noktası oldu. Café Nation, yeni nesil ’workation’ trendine uyarak uzaktan çalışıp tatil yapanları da mutlu edecek gibi. 
1933 yılında kurulan dünyanın en tanınmış kahve markalarından biri olan Illy, dünya çapında yetiştirilen Arabica çekirdeklerinin en iyi yüzde 1'inden elde edilir. Benzersiz karışımının arkasında yüzde 100 Arabica çeşitlerinden üretilmesi yatar. Celestyal Discovery gemisindeki misafirler blend classico ve kafeinsiz kahvenin yanı sıra 4 yerel kahveyi (Guatemala, Kosta Rika, Etiyopya ve Brezilya) tatma şansına sahip olacak. Ayrıca, dengeli ve hafif tatlı bir içecek için 12 saatlik soğuk infüzyondan sonra hazırlanan yeni kahve trendi cold brew de mönüye girdi. Café Nation mönüsünde 90'dan fazla özel içeceğin yanı sıra konukların siparişlerini kişiselleştirme seçeneği de bulunuyor. Mönüde barista tarafından hazırlanan sıcak kahve içecekleri, bitki özlü çaylar, kremalı sıcak çikolatalar ve diğer alternatiflerin yanı sıra buzlu kahve ve çaylar da yer alıyor. 

Celestyal'ın Ticari İşler Müdürü Lee Haslett gelişmeleri şöyle değerlendirdi: "Misafirlerimize birinci sınıf deneyim yaşatmak için kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Sağlıklı yaşam ve rahatlamanın günümüz gemi seyahati deneyiminin temel bileşenleri olduğunu biliyoruz; misafirlerimiz sadece harika destinasyon koleksiyonumuzu keşfetmekle kalmayacak, aynı zamanda gemide geçirdikleri zamanı kendi kişisel sağlıklarına odaklanmak için de kullanacaklar. Sozo Spa'mıza yapılan eklemelerle, 'gezgin refah' hedefimize daha çok yaklaşıyoruz; konuklarımızın evlerine gençleşmiş ve yenilenmiş olarak dönmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Ayrıca popüler bir kahve markası ile işbirliği yaparak gemide gerçek kahve durağı yaratmaktan mutluluk duyuyoruz."

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.