Gündem Haber Girişi : 16 Ekim 2019 00:00

CHEP’ten Konya Servis Merkezi’ne 2.5 milyon TL yatırım

CHEP’ten Konya Servis Merkezi’ne 2.5 milyon TL yatırım
CHEP Türkiye, 9.000 m2’lik alanda kurduğu Konya Servis Merkezi’ne 2 milyon 500 bin TL yatırım yaptı.

Tedarik zinciri çözümlerinde dünyanın önde gelen markalardan biri olan CHEP, hızlı tüketim ürünleri ve perakende sektörünün en büyük şirketlerine, ekipmanlarıyla sürdürülebilir bir hizmet sunuyor. Anadolu’nun farklı illerinde konumlandırılmış 16 servis merkezinde, yerli üretime öncelik vererek gerçekleştirdiği ekipman yatırımlarıyla, Türkiye’nin tedarik zinciri yönetimini güçlendiriyor.

CHEP Türkiye, bu hedef doğrultusunda sanayinin gelişiminde ve kalkınmasında büyük rol oynayan Konya’da, 2017 yılında yeni yerinde faaliyete geçirdiği 9.000 m2’lik servis merkezine yaptığı makine yatırımından bahsetmek üzere 9 Ekim Çarşamba günü bir basın toplantısı gerçekleştirdi. CHEP Türkiye’nin iş modelinin de anlatıldığı toplantının ardından, önceki tesisinden üç kat daha büyük bir alanda kurulan Konya Servis Merkezi gezilerek paletlerin inceleme ve bakım süreçleri yerinde görüldü.

2021 yılına kadar dört makine yatırımı yapacak

CHEP Türkiye, büyüyen iş hacmini, yerel üreticiler tarafından üretilen ekipman ve yüksek teknolojiye sahip makine yatırımlarıyla hızlı ve sorunsuz bir şekilde sürdürüyor; böylece hizmet kalitesini sürekli artırıyor. Konya Servis Merkezi’ne bugüne kadar toplam

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.