Denizcilik Haber Girişi : 17 Ekim 2023 11:31

Columbia Group iki Türk üniversitesiyle denizcilik eğitimi alan öğrencilere desteği içeren mutabakat imzaladı.

Columbia Group iki Türk üniversitesiyle denizcilik eğitimi alan öğrencilere desteği içeren mutabakat imzaladı.

Columbia Group ile İTÜ Denizcilik Fakültesi ve Piri Reis Üniversitesi arasında imzalanan mutabakatla Türk denizciliğinin yetişmiş insan gücüne katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Dünya çapında 400’den fazla gemiden oluşan bir filoya sahip olan Columbia Group Mayıs 2023’de CSM Türkiye’yi hayata geçirmiştir. Kapt. Özgür Doğan Güneş başkanlığında ve Xanthos Kyriacou ile Johann Meyer denetiminde kurulan CSM Türkiye, denizcilik hizmetlerini ülkemize taşımayı amaçlıyor.

Eğitim önceliğimiz

Columbia Group Bölge Müdürü Xanthos Kyriacou, iki üniversiteyle yapılan anlaşmanın eğitime olan bağlılıklarını bir ifadesi olduğunu belirterek denizcilik öğrencilerini desteklemekten dolayı gurur duyduklarını söyledi.

Columbia Group CEO’su Mark O’Neil ise, denizcilik alanında yüksek öğrenim gören öğrencilere destek sunmak istediklerini belirterek, öğrencilere Columbia Group’un en son teknolojiye sahip e-Öğrenim sistemine özel erişim sağlayarak yeni kaynaklara erişmelerinin yolunu açacaklarını söyledi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.