Lojistik Haber Girişi : 16 Mayıs 2019 00:00

‘Crown Depo Çözümleri’ne tam not

‘Crown Depo Çözümleri’ne tam not

Dünyanın dört büyük forklift ve depo içi ekipman markalarından biri olan Crown, her ihtiyaca yönelik zengin ürün gamı, farklı tasarımı ve dayanıklılığının yanı sıra verimliliği ve fonksiyonelliği ile de depoların çözüm ortağı oluyor.

Sunduğu akıllı depolama teknolojileri ile farklılaşan forklift ve depo içi ekipman markası Crown, Temsa İş Makinaları ile 2017 yılında imzaladığı distribütörlük anlaşması sonrasında, üstün özellikleri ve sunduğu bütünsel hizmet ile depoların çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Fonksiyonellik ve estetikten taviz vermeyen dizaynı ile olduğu kadar dayanıklılığıyla da öne çıkan Crown Depo Ekipmanları, özellikle bakım ve onarım masraflarını azalttığı, uzun yıllar sorunsuz çalıştığı ve verimliliği arttırdığı için tercih ediliyor. Crown; denge ağırlıklı forklift, reach truck, dar alan sipariş toplayıcı, istifleyici, transpalet, çekme makinelerinden oluşan geniş ürün gamı ve etkin filo yönetimi teknolojisi ile depoda duyulabilecek her ihtiyaca uygun çözümler sunuyor.

Her ayrıntısında eşsiz Crown kalitesi

Crown depo ekipmanlarının üzerinde yer alan komponentlerin

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.