Sektörden Haber Girişi : 29 Mayıs 2023 00:00

Euro Truck Simulator 2'ye TIRSAN'ın treylerlerinin ekleneceği duyuruldu.

Euro Truck Simulator 2'ye TIRSAN'ın treylerlerinin ekleneceği duyuruldu.

Dünyanın en popüler kamyon simülasyon oyunu Euro Truck Simulator 2, dikkat çekici bir gelişme ile gündeme geldi. Geliştirici ekip SCS Software, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda, oyuna Türkiye'den yeni bir parça ekleneceğini duyurdu. Ancak bu Türkiye ile ilgili yeni bir harita çalışması değil.

SCS Software, Euro Truck Simulator 2'ye Türkiye'nin en büyük treyler şirketlerinden TIRSAN'ın ekleneceğini duyurdu. Oluşturulan treylerlerle ilgili birkaç görüntü de paylaşan ekip, TIRSAN ile ilgili göğsünüzü kabartacak açıklamalar da yaptı.

Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamalarda; 45 yılı aşkın süredir hizmet veren TIRSAN'ın kalite ve tasarım konusunda kendini ispatlamış markaların başında geldiği ifade edildi. TIRSAN tarafından üretilen treylerlerin inşaattan tarıma kadar hemen her sektörde kullanılabildiğini belirten SCS Software, bu şirkete ait treylerleri Euro Truck Simulator 2'ye getirmenin heyecanı içerisinde olduklarını belirtti.

SCS Software, treylerlerin tasarlanma sürecinde TIRSAN ekibi ile de iletişim halinde olunduğunu, yapılan görüşmelerde harika zaman geçirildiğini belirtiyor. Bu açıklama, Euro Truck Simulator 2'ye eklenecek TIRSAN'ın treylerlerinin ultra yüksek gerçekçilik sunacağının açık bir göstergesi olarak yorumlanabilir.

Ancak burada önemli bir husus var. Ekip, treylerlerin henüz hazır olmadığını, çalışmaların devam ettiğini söyledi. Yani Euro Truck Simulator 2'de TIRSAN'a ait treylerleri kullanmamız için bir süre daha beklememiz gerekecek. Olur da bir fragman yayınlanırsa, treylerlerin oyundaki görünümleriyle ilgili daha fazla bilgi sahibi olma imkanı yakalayacağız.

KAYNAK: WEBTEKNO

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.