Lojistik Haber Girişi : 26 Ocak 2023 00:39

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde, Barsan Global Lojistik A.Ş. tarafından, hafta sonu 2 gün süre ile eğitim düzenlendi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde, Barsan Global Lojistik A.Ş. tarafından, hafta sonu 2 gün süre ile eğitim düzenlendi.

Barsan Global Lojistik A.Ş İskenderun Bölgesi Genel Müdürü Ahmet Davut Akın’ın yanı sıra Özler Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Bilal Öz, Barsan Global A.Ş. personelleri ve Lojistik sektöründe faaliyet gösteren çalışanlar eğitime katıldılar.

Lojistik sektörü ile ilgili faaliyetlerin anlatıldığı eğitimlerde, Eğitmen Ahmet Aytoğan tarafından Denizyolu taşımacılığı, konteyner taşımacılığı ve Lojistik konuları ele alındı.

Eğitim Seminerinde konuşan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İskenderun Körfezi Lojistik taşımacılığında son derece önemli potansiyele sahip sektörlerimiz arasında yer almaktadır. Bölgemizde başta İskenderun Limanı olmak üzere bir çok liman ve iskelenin yer alması, Lojistik taşımacılığının da önemini ortaya koymaktadır. Bölgemizin lokomotif sektörleri arasına yer alan Lojistik sektörü firmalarımızın her zaman yanında olduk. İTSO olarak Lojistik firmalarımızın her zaman sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyoruz, Bu gün de eğitimlerde bir aradayız. Lojistik ve sektör ile ilgili düzenlenen böylesi önemli bir eğitimin çalışanlara faydalı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Eğitim semineri sonunda, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Barsan Global Lojistik A.Ş İskenderun Bölgesi Genel Müdürü Ahmet Davut Akın’a, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Uysal’da Eğitmen Ahmet Aytoğan’na günün anısına plaket takdim ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.