Karayolları Haber Girişi : 22 Ağustos 2019 00:00

Kamil Koç, FlixBus’a katılıyor

Kamil Koç,  FlixBus’a katılıyor

Avrupa’nın en büyük şehirlerarası seyahat hizmeti veren girişimi FlixBus ve özel sermeye şirketi Actera, Türkiye’nin en köklü ve lider otobüs şirketi Kamil Koç’un, FlixBus’ın geniş sefer ağına dahil edilmesi konusunda anlaşmaya vardı.

Uluslararası düzeyde seyahat hizmeti sunan, Avrupa’nın en hızlı büyüyen seyahat girişimi FlixBus ve özel sermaye şirketi Actera, Türkiye’nin en köklü ve lider otobüs şirketi Kamil Koç’un, Avrupa’nın en geniş şehirlerarası otobüs ağına sahip FlixBus’a katılması konusunda anlaşmaya vardı. Kamil Koç’un ülke çapında sunduğu seferler, Avrupa ve ABD’de 29 ülkede, 2 binden fazla noktada günde 350 bin sefer sunan FlixBus ağının bir parçası haline gelecek. Kamil Koç, Türkiye’deki otobüs yolcularına kusursuz bir müşteri deneyimi sunmak için FlixBus’ın yenilikçi teknoloji platformuna entegre edilecek. Entegrasyon sürecini takiben Türkiye’deki seyahatseverler bir sonraki yolculuklarını planlamak, bilet satın almak,

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.