Otomotiv Haber Girişi : 11 Temmuz 2022 23:59

Lexus markasının yeni dönemini temsil eden NX, farklı jürilerden farklı ödüller almaya devam ediyor.

Lexus markasının yeni dönemini temsil eden NX, farklı jürilerden farklı ödüller almaya devam ediyor.

Lexus NX, 2022 Auto Express Yeni Otomobil Ödülleri’nde sınıfında en iyi premium SUV seçilerek ödülün sahibi oldu. Rekabetin en yoğun olduğu orta büyüklükteki SUV sınıfında rakiplerini geride bırakan NX; çok yönlülüğü, sürüş kalitesi, pratikliği, yüksek işçiliği ve tasarımıyla jüriyi etkilemeyi başardı.

Yeni GA-K platformuyla NX modeline yeni bir dinamizm getiren Lexus, aynı zamanda elektrik motoru teknolojisinde sahip olduğu deneyimi de bu araca aktardı. Kendi kendini şarj eden hibrit ve şarjlı hibrit versiyonlarıyla sunulan NX, aynı zamanda daha da geliştirilen Lexus Sürüş İmzası ile eşsiz bir sürüş deneyimine imza atıyor. Sürücü ve otomobil arasında sezgisel bir bağ kuran NX, her yolculuğu hem konforlu hem de eğlenceli hale getiriyor.

Lexus’un D-SUV modeli NX, geçtiğimiz aylarda da Yılın Plug-in Hibrit Aracı seçilerek ilk ödülünü almıştı. Markanın tasarım, yeni güç üniteleri ve dinamik performans açısından gideceği yönü gösteren NX, hiçbir şeyden ödün vermeden yüksek verimlilik sunarak beğeni toplamaya devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.