Lojistik Haber Girişi : 22 Şubat 2024 10:51

Logitrans Lojistik A.Ş. yönetim kadrosunu önemli bir atama ile güçlendirerek büyümeye devam ediyor.

Logitrans Lojistik A.Ş. yönetim kadrosunu önemli bir atama ile güçlendirerek büyümeye devam ediyor.

Profesyonel kariyerinde 30 yılını dolduran Ercan Sarıtaş, Logitrans Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak atanarak görevine başladı.

Ercan Sarıtaş, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği eğitimini lisans ve lisansüstü olarak tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi’nde Uluslararası İşletmecilik lisansüstü eğitimi aldı.

30 yıllık profesyonel kariyerinde sektöre ve bulunduğu şirketlere değer katan pek çok işe imza atan Sarıtaş, Arçelik A.Ş. ve Koç Holding DTG şirketleri, Latek Holding, Ekol Lojistik ve Pasifik Eurasia firmalarında Yöneticilik, Genel Müdür ve GMY görevlerini sürdürmüştür.

Küresel pazarda uçtan uca entegre lojistik hizmetler sunan, 12 farklı ülkede toplam 21 ofisi ile uluslararası lojistik çözümler üreten Logitrans Lojistik A.Ş. , global ölçekte proje ve kurum yöneticiliği geçmişi olan Ercan Sarıtaş ile orta ve uzun vadeli planlarını oluşturmaya başladığını bildirdi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.