Lojistik Haber Girişi : 17 Nisan 2023 21:53

MaxiTRANS, bugün Uluslararası OEM ve treyler endüstrisinde Avrupa pazar lideri Schmitz Cargobull ile ortaklığını duyurdu.

MaxiTRANS, bugün Uluslararası OEM ve treyler endüstrisinde Avrupa pazar lideri Schmitz Cargobull ile ortaklığını duyurdu.

Schmitz Cargobull, Avustralya Trailer Solutions Group’un %26 hissesine sahip oldu. Australian Trailer Solutions Group (ATSG), bir dizi Ballarat yerlisi de dahil olmak üzere bir grup yatırımcıdan oluşuyor.

MaxiTRANS Yönetim Kurulu Başkanı Greg L'Estrange, "Schmitz Cargobull'u MaxiTRANS ile ortak olarak görmekten son derece heyecanlıyız. Schmitz Cargobull, geniş ürün yelpazesinde yüksek kalite, yenilikçi tasarım ve dayanıklılık konusunda büyük bir üne sahiptir. Böylesine uluslararası bir üne sahip bir şirket ile işbirliği yapma bize gurur veriyor. Schmitz Cargobull ile ortaklık, işletmelerimizin daha sonra MaxiTRANS operasyonunda uygulanabilecek teknoloji, ölçeklenebilirlik ve süreçler üzerinde ortak olmasına olanak tanıyacak" diye konuştu.

Schmitz Cargobull CEO'su Andreas Schmitz ise, "MaxiTRANS'a yaptığımız yatırım, üretim sinerjilerini ortaya çıkarmak ve Avustralya Treyler Endüstrisini desteklemek ve katkıda bulunmak için ileri teknolojiler sunmak için büyük bir potansiyel sunuyor" açıklamasını yaptı.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.