Limanlar Haber Girişi : 20 Nisan 2019 00:00

Mehmet Nuri Ersoy: İstanbul’daki liman işini bu yıl halledeceğiz

Mehmet Nuri Ersoy: İstanbul’daki liman işini bu yıl halledeceğiz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kruvaziyer limanın önemine işaret ederek Yenikapı’da yapılması planlanan Kruvaziyer Limanı projesiyle ilgili “İstanbul’daki liman işini bu yıl halledeceğiz, Kruvaziyer liman ihalesi gerekiyor” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Muğla’nın Fethiye ilçesinde DSİ Sosyal Tesisleri’nde turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Bakan Ersoy’a AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Nil Hıdır, Fethiye Belediye Başkan adayı Muhittin Kayabaş, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ve yetkililer eşlik etti.

Toplantının ardından Fethiye Kordonu’nda esnafı ziyaret eden Ersoy, daha sonra Karagözler Mahallesi’ndeki Telmessos Antik Tiyatro’da incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Ersoy, yaptığı açıklamada konaklama dışı harcaması yüksek turist sayısını artırmak turistin konaklama dışında da harcama yapmasını sağlamak için turizm bölgelerinde farklı aktiviteleri hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.