Denizcilik Haber Girişi : 16 Kasım 2022 23:39

MSC Cruises, en yeni amiral gemisi MSC World Europa'nın İsimlendirme Törenine ev sahipliği yaptı.

MSC Cruises, en yeni amiral gemisi MSC World Europa'nın İsimlendirme Törenine ev sahipliği yaptı.

Qatar Airways ile yürütülen partnerlikle kutlamalar, MSC'nin Katar'a yönelik genel taahhüdünün bir parçası ve burada uluslararası turizmin yanı sıra MSC Cruises'ın marka lideri olduğu Orta Doğu bölgesinin büyümesini destekleme taahhüdünü pekiştiriyor.

MSC World Europa, MSC Cruises filosundaki en yenilikçi ve çevreye duyarlı yolcu gemisidir. Emisyonların azaltılması ve enerji verimliliği açısından çığır açan ilerlemelerin yanı sıra, LNG ile çalışan gemi aynı zamanda karbon nötr sentetik ve diğer alternatif yakıtların geniş ölçekte kullanılabilir olarak ele alınmasına giden yolu açıyor.

22 güverteye, 215.863 brüt tonaja, 47 metre genişliğe, 40.000 m2 kamusal alana ve 2.626 kabine sahip olan MSC World Europa, kruvaziyer endüstrisi için yeni bir standart belirlerken aynı zamanda farklı deneyimlerden oluşan gerçek bir dünya sunan, denizde ultra modern bir kentsel metropoldür.

Köklü bir denizcilik geleneği olan geminin resmi adlandırma töreni, Gemi Kaptanı Marco Massa ve dünyanın dört bir yanından seçkin konukların huzurunda gerçekleştirildi.

Komedyen, yapımcı ve girişimci Hamad Al Amari'nin ev sahipliğinde, dünyanın dört bir yanından gelen etkinlik konuklarına yerel sanatçıların deneyimleri, geminin gövdesine son teknoloji bir video haritalama projeksiyonu, devasa bir drone gösterisi ve büyük bir final sunuldu. Uluslararası şarkıcı-söz yazarı Matteo Bocelli'nin performansı, solo çalışmasını ilk kez Doha'da sundu. Yeni albümü 2023'ün başlarında Capitol Records aracılığıyla çıkacak.

Göz kamaştırıcı gece, büyüleyici Doha silüetinde muhteşem bir havai fişek gösterisi ve geminin zarif restoranlarında bir gurme gala yemeği ile sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.