Denizcilik Haber Girişi : 12 Aralık 2022 16:36

MSC Cruises filosundaki en yeni geminin isimlendirme töreni muhteşem bir etkinlik ile gerçekleştirildi.

MSC Cruises filosundaki en yeni geminin isimlendirme töreni muhteşem bir etkinlik ile gerçekleştirildi.

Dünyanın üçüncü büyük ve en hızlı büyüyen gemi seyahati markası MSC Cruises, MSC Seascape'i yenilikçi ve göz alıcı gemi filosuna kattı. Nisan 2023'te New York'un ana liman olarak belirlenmesi ve ayrıca Kuzey Amerika'dan ve diğer ülkelerden gelen MSC Cruises misafirler için daha fazla biniş limanı ve seyahat programı seçeneği sunulması üzerine filonun bu en yeni gemisi, Manhattan Cruise Terminali’nde düzenlenen resmi törenle adlandırıldı.

Etkinlik, VIP katılımcılar, önemli seyahat ortakları ve küresel medyanın yanı sıra şirketin tüm cruise yetkilileri ve MSC Grubu’ndan üst düzey yöneticiler dahil olmak üzere 3.000'den fazla konuğun katılımıyla gerçekleşti.

Geleneksel denizcilik töreninde en öne çıkan etkinlik, uluslararası şarkıcı-söz yazarı Matteo Bocelli'nin çarpıcı performansıydı.

MSC Cruises filosunun vaftiz annesi ve uluslararası film ikonu Sophia Loren, geminin etkinliğine sanal olarak katılırken, MSC Group'un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Gianluigi Aponte'nin kızı Alexa Aponte-Vago, gemiye resmi adını vermek için geleneksel kurdele kesimini gerçekleştirdi. Loren, yeni gemi için iyi şanslar dilediğini paylaştı ve şu yorumu yaptı: "Geçtiğimiz 20 yılın en önemli olayları arasında, MSC Cruises filosunun vaftiz törenlerini yönetmek yer aldı, çünkü Aponte'ler benim için bir aile gibi oldu ve MSC her zaman kalbimde özel bir yere sahip.”

MSC Seascape, MSC Cruises filosundaki 21. gemi ve Kasım ayında MSC World Europa'nın denize indirilmesinin ardından, bir aydan kısa bir süre içinde denize indirilen ikinci gemi oldu. Haziran 2023'te hizmete girecek olan filonun ikinci LNG ile çalışan gemisi ise MSC Euribia olacak.

MSC Seascape Hakkında

MSC Seascape'in yenilikçi tasarımı, konuklarına denizde yeni ufuklar keşfetmeleri için güzel mekanlar ve konumlarla benzersiz bir seyir deneyimi sunacak. Gemide 2.270 kabin, 12 farklı kabin türü ve süit, 11 yemek mekanı ve 19 bar ve dinlenme salonu; geminin arka tarafında muhteşem bir sonsuzluk havuzu da dahil olmak üzere altı yüzme havuzu; geniş bir yürüme alanı; okyanusun nefes kesen manzarasıyla güverte 16'da muhteşem Bridge of Sighs Köprüsü ve tüm filodaki en lüks Yacht Club alanı bulunuyor. MSC Seascape ile seyahat eden konuklar, denizde ilk kez sunulan heyecan verici bir eğlence yolculuğu olan ROBOTRON da dahil olmak üzere, canlı etkinliklerin ve son teknoloji eğlence seçeneklerinin keyfine varacaklar.

MSC Cruises'ın sürdürülebilirlik taahhüdünün bir yansıması olan MSC Seascape, aynı zamanda son çevresel teknolojilere sahiptir. Bunlar, karadaki çoğu atık su arıtma tesisinden daha yüksek arıtma standartlarına sahip, sınıfının en iyi atık su arıtma sistemlerini ve gazı zararsız nitrojen ve suya dönüştürerek nitrojen oksit emisyonlarını yüzde 90'a kadar azaltan seçici katalitik indirgeme sistemlerini içermektedir.

MSC Seascape, 8 Aralık'ta New York'tan ayrılacak ve açılış sezonu için Karayipler ve Bahamalar'a giderek yeni ana limanı Miami'ye seyahat edecek. ABD’de iki yeni amiral gemi iki farklı güzergah sunacak:

• Doğu Karayipler: Bahamalar'daki Ocean Cay MSC Marine Reserve ve Nassau'ya, Porto Riko'daki San Juan'a ve Dominik Cumhuriyeti'ndeki Puerto Plata'ya uğrar.

• Batı Karayipler: Ocean Cay MSC Marine Reserve, Meksika'daki Cozumel, Cayman Adaları'ndaki George Town ve Jamaika'daki Ocho Rios'a uğrar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.