Denizcilik Haber Girişi : 17 Şubat 2023 01:15

MSC Grubu, depremzedelerin yaralarının sarılması için tüm çalışanlarına global bağış çağrısında bulundu.

MSC Grubu, depremzedelerin yaralarının sarılması için tüm çalışanlarına global bağış çağrısında bulundu.

Türkiye’de yaşanan büyük deprem afeti sonrası dünyanın en büyük konteyner hattına sahip, denizcilik sektörünün en önemli şirketlerinden olan MSC Grubu, tüm imkânlarıyla Türk insanın yanında oldu.

Depremden etkilenen Adıyaman, Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş’a 1250’şer adet olmak üzere toplamda 5 bin adet konteyneri tahsisinde bulunan MSC Grubu, depremden etkilenen 170’e yakın çalışanı ve ailelerinden oluşan toplam 750 kişi için İskenderun Limanı’na konteyner yerleşkesi kurdu. Yerleşkede bulunan depremzedelerin barınma, hijyen ve gıda ihtiyaçlarını karşıladı.

Yaşanan felaket nedeniyle tüm lojistik imkanlarını depremzedeler için kullanan MSC Grubu Tekirdağ Valiliği’ne gelen yardımları toplam 18 konteynerle Medlog vagonlarına ve 6 konteyner ile TCDD vagonlarına yüklenerek demiryolu üzerinden deprem bölgesine ulaştırdı.
Tekirdağ, İzmir ve Bursa’daki resmi kurumlara gelen tüm yardımlar için toplam 17 konteyner temin edildi.

Belediyeye ait iş makinesinin Medlog Low-bed aracıyla deprem bölgesine ulaşımı sağlandı.

MSC Foundation ile Yardımlar İkiye Katlanacak

MSC Grubu, depremzedelerin yaralarının sarılması için tüm çalışanlarına global bağış çağrısında bulundu. MSC Foundation’a yapılan tüm maddi yardımlar ikiye katlanacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.