Sektörden Haber Girişi : 08 Mart 2023 01:25

Murat Tokatlı, Ticari Araçlar Yurt İçi Pazarlama ve Satış Direktörü pozisyonuna atandı.

Murat Tokatlı, Ticari Araçlar Yurt İçi Pazarlama ve Satış Direktörü pozisyonuna atandı.

Tokatlı’nın yeni sorumluluk alanları, kamu dahil tüm yurt içi ticari araç satış ve pazarlama faaliyetleri yanında yurt dışı kamyon satış ve pazarlama operasyonlarının yönetimi olacak.

Murat TOKATLI kimdir?

1990 yılında İTÜ Makina Mühendisliği’nden mezun olan Murat Tokatlı, sonrasında Marmara Üniversitesi’nde “Business Management” programını bitirdi ve iş hayatına 1993 yılında bir Koç Topluluğu Şirketi olan İstanbul Fruehauf A.Ş.’de satış mühendisi olarak başladı. 2002 yılında iki şirketin birleşmesi ile Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş.’de görevine treyler satış müdürü ile devam eden kariyeri boyunca sırasıyla şirketin tüm ticari araçlar gamından sorumlu satış müdürlüğü ve direktörlüğü görevlerine yükseldi. Sivil toplum kuruluşlarındada etkin rol alan Tokatlı, Treder’in 2. Başkanı oldu, Başkanlığı zarfında derneğin Avrupa treyler üreticilerinin çatı kuruluşu olan CLCCR’a kabulu ve temsilinde etkin rol oynadı. Halihazırda Ağır Ticari Araçlar Derneği (TAİD)’in yönetim kurulu üyeliğinide yürüten Tokatlı, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.