Otomotiv Haber Girişi : 05 Mayıs 2023 00:24

Otokoç Otomotiv, London Business School’dan 30 kişilik ziyaretçi grubunu İstanbul’daki merkez kampüsünde ağırladı.

Otokoç Otomotiv, London Business School’dan 30 kişilik ziyaretçi grubunu İstanbul’daki merkez kampüsünde ağırladı.

Türkiye’nin lider mobilite şirketi Otokoç Otomotiv, dünyanın önde gelen eğitim kurumlarından London Business School’u İstanbul’daki merkez kampüsünde ağırladı. Ziyaret kapsamında 4 Mayıs 2023 tarihinde “London Business School Istanbul 2023 Global Experience” başlıklı bir etkinlik düzenlendi. Söz konusu etkinlikte, işletme alanındaki en saygın kurumlardan biri kabul edilen London Business School katılımcıları, Otokoç Otomotiv’in Web 3.0 vizyonunu ve geleceğe yönelik planlarını birinci ağızdan dinlerken, NFT ve Metaverse uygulamalarını da doğrudan deneyimleme olanağı buldu.

Dünyadaki en saygın ve prestijli eğitim kurumlarından biri olarak kabul edilen London Business School’un değerli üyelerini konuk etmekten büyük bir memnuniyet ve onur duyduklarını belirten Otokoç Otomotiv Pazarlama ve Dijital Platformlar Lideri Esra Arslanbaş Kaynak, yaptığı konuşmada şu görüşleri dile getirdi: “Bugün, özellikle teknolojinin sağladığı imkânlar sayesinde dünyada ve iş yapış biçimlerimizde yaşanan değişimin hızı gerçekten baş döndürücü. Bu noktada kurumların varlıklarını sürdürmesi ve geleceğe taşıyabilmesi ise ancak bu dönüşüme uyum sağlayabildikleri ölçüde mümkün. Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan ve tam 95 yıldır faaliyet gösteren Otokoç Otomotiv’in bugüne kadarki başarısının ardında, yenilikçilik ve koşullara uyum sağlayabilme becerisine verilen önem yatıyor. İnovasyon ve dijitalleşme stratejilerimiz doğrultusunda teknolojiyi müşterilerimizin ihtiyaçları çerçevesinde merkeze koyan projelerde yer almayı çok önemsiyoruz. Bu gelişmelerin otomotiv endüstrisine nasıl entegre edilebileceğine yönelik çalışmalar ve yatırımlar yapıyor, değişen tüketici trendleri ve ihtiyaçları karşısında şirketimizin öncü konumunu sürdürmeyi hedefliyoruz. Bu alandaki yakın zamanlı yatırımlarımızdan birisi de Metaverse’te oluşturduğumuz Otokoç Metazone alanı üzerinde erişilebilir ve sürdürülebilir bir deneyim merkezini hayata geçirmek oldu. Kendini yenileyen ve geliştiren bir şirket olarak yaptığımız bu Web 3.0 hamlesiyle geleceğin dünyasına şimdiden adım atarken, başka projelerimizle de kullanıcılara ve markalara çok katmanlı bir deneyim imkânı sunmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımızı İngiltere’den gelen konuklarımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

OTOKOÇ METAZONE

Otokoç Otomotiv’in sürdürülebilir Web 3.0 stratejisi ve vizyonu ile bu yeni dünyada birçok ilki barındıran projesi Otokoç Metazone, Decentraland -111,10 koordinatlarında yer alıyor. Otokoç Metazone, Decentraland’deki 7 parsel kullanımıyla Türkiye’deki en büyük alana sahip olması yönüyle de dikkat çekiyor. Otokoç Metazone, Otokoç Otomotiv’in Web 3.0 iletişimini devam ettireceği, alana özel kampanyalar düzenleyeceği, şirket içi etkinliklere ev sahipliği yapacağı, farklı markalarla iş birliği yapılabilen, sanat ve iş dünyası ile entegre olabilen bir yapıda oluşturdu. Bu deneyim merkezinin yer aldığı alanın tamamında, 7 parselin 4 parselinde ana yapı, 2 parselinde iki ayrı silindir bina ve 1 parselinde billboard yer alan park alanı bulunuyor.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.