Lojistik Haber Girişi : 18 Ocak 2024 07:01

Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş., KAP bildiriminde TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü ile gerçekleştirilen hizmet anlaşmasını duyurdu.

Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş., KAP bildiriminde TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü ile gerçekleştirilen hizmet anlaşmasını duyurdu.

Yurt içinde ve yurt dışında her türlü deniz yolu, kara yolu, hava yolu ve gemi taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteren Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş., büyük çaplı bir hizmet anlaşmasının duyurusunu gerçekleştirdi.

Borsa İstanbul’da PASEU koduyla işlem gören şirket, bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapmış olduğu bildirimde, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü ile yapılan anlaşmanın detaylarını açıkladı.

Açıklamada, Kocaeli ili Kartepe ilçesi Köseköy lojistik merkezi sahasında bulunan kullanım alanını arttırmak üzere 71.754.852 TL toplam yatırım karşılığı 17.906 metrekare alan için TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü ile 7 yıl süreli hizmet anlaşması imzalandığı belirtildi.

Bu alanda halihazırda verilmekte olan terminal hizmetlerine ek olarak geçici depolama ve antrepo işletmeciliği yapılacağı bilgisi verildi.

Mevcut terminal hizmetlerinde kapasite genişlemesi sağlayacak bu gelişmenin işlem hacmi ve verimlilik artışı da sağlayacağı ifade edildi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.