Lojistik Haber Girişi : 18 Kasım 2023 09:45

Selçuk Yılmaz, Oregon'un bu yıl sonunda 5 yıl içinde 100 kat büyüdüğünü belirtti.

Selçuk Yılmaz, Oregon'un bu yıl sonunda 5 yıl içinde 100 kat büyüdüğünü belirtti.

Oregon, iş ortaklarının katıldığı Kalyon Otel'de düzenlenen etkinlikte, yapılan faaliyetler hakkında bilgil verdi. Oregon Yönetici Ortağı Selçuk Yılmaz, çok hızlı yol katederek son 5 yılda yüz kat büyüdüklerini ve transit beyannamede aylık 60 bin adetlere ulaştıklarını söyledi.

"En efektif en verimli çözümü sunuyoruz" diyen Yılmaz, "Aldığımız riski, karşımıza çıkan cezaları söylemek istemiyorum. Mağdur oluyoruz ancak uluslararası nakliyecilerih önünü açmaya devam ediyoruz, edeceğiz" dedi.

Deprem felaketi sonrası yapılan çalışmalar hakkında da konuşan Yılmaz, "Depremden 40 iş ortağımız etkilendi. Diğer üyelerimizle de konuşarak hepsine 40 konteyner verdik. Bu ihtiyacın ne kadar ciddi olduğunu ve sahip çıkılması gerektiğini gördük" ifadelerini kullandı.

2024 için 50 bin adetlik transit beyanname hedefi koyduklarını, şu anda 60 bin adetlere ulaştıklarını belirten Yılmaz, daha önce açıkladıkları ortak araç alımı ile igili projelerini hayata geçireceklerini belirtti. Yılmaz, lojistik depolar konusundaki etkinliklerini artıracaklarını, hem mazotta hem de feribottaki büyümelerini sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.