Manşet Haber Girişi : 18 Mart 2019 00:00

Sirena Marine, 38. Palma Boat Show’a katılacak

Sirena Marine, 38. Palma Boat Show’a katılacak

Sirena Marine, 27 Nisan-01 Mayıs 2019 tarihlerinde yelkenli ve motoryatlar için Avrupa pazarının odak noktası olarak öne çıkan Palma Boat Show’a 3 ayrı modeliyle katılacak. Boat Show, 600’ü aşkın tekneye 100’ü aşkın süperyata ev sahipliği yapacak.

Ödüllü Euphoria ve Azuree yelkenlileriyle Türkiye’de seri tekne üretiminde bir ilki gerçekleştiren, ardından Sirena Yachts markasıyla motoryat sektöründe üstün teknik özellikleri benzersiz bir konforla birleştiren Sirena Marine, 27 Nisan-01 Mayıs tarihlerinde konumuyla yelkenli ve motoryatlar için Avrupa pazarının odak noktası olarak öne çıkan Palma Boat Show’a 3 ayrı modeliyle birlikte katılıyor.

Sirena Marine, Palma Boat Show’da motoryatta Sirena 64’ü, yelkenlide ise Euphoria 54 ve Azuree 33C olacak modellerini deniz tutkunları ile buluşturacak. Bu yıl 38’inci yılını kutlayacak Palma Boat Show, 600’ü aşkın tekneye 100’ü aşkın süperyata ve 100.000’den fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

HIZ, KEYİF, TUTKU, KONFOR BİR ARADA

Sirena Marine tarafından üretilen motoryat ve yelkenliler, geniş, kullanışlı iç ve dış yaşam alanları, verimli yakıt tüketimi, tüm deniz koşullarına elverişli özellikleriyle yüksek seviyede hız keyfi ile konforu bir arada sunabiliyor.

untitled-9-067.jpg

DUSSELDORF’UN ARDINDAN PALMA’DA

Avrupa’da ilk kez Ocak 2017’de Boot Düsseldorf fuarında deniz severlerle buluşan Sirena 64; deniz mimarisi, dış tasarım ve mühendislik alanında uzmanlaşmış Naval Architecture

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.