Manşet Haber Girişi : 18 Mart 2019 00:00

Tamer Kıran, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıldönümünü kutladı

Tamer Kıran, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıldönümünü kutladı

İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kıran, mesajında “Çanakkale Savaşı, eşine az rastlanır bir mücadelenin zaferidir” dedi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kıran, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Çanakkale Savaşı, bizlere inancın nasıl güçlü bir kale olduğunu gösteren, tarihe altın harflerle kazınmış, eşine az rastlanır bir mücadelenin zaferidir.

Atalarımızdan bize miras kalan bu güzel topraklar için anadan, yârdan, evlattan geçip ille de vatan diyerek can verenlerin kanıyla yazdığı bir destandır Çanakkale.

Bu derin duygularla Çanakkale Zaferimizin 104. yıldönümünde, başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve eşsiz vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun…”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.