Genel Haber Girişi : 12 Nisan 2019 00:00

TAV’ın özel hizmetine ‘İGA’ müdahalesi!

TAV’ın özel hizmetine ‘İGA’ müdahalesi!

Atatürk Havalimanı işletmecisi TAV’ın özel uygulaması TAV Passport’un İstanbul Havalimanı’nda TGS My Guest adıyla verilen hizmeti İGA’da görevli bazı kişilerce müdahaleye uğradığı ve TAV’ın bu hizmeti durdurduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; TAV’ın Atatürk Havalimanı’nda lounge, otopark, transfer, karşılama ve uğurlama, fast track gibi hizmetleri barındıran TAV Passport uygulaması İstanbul Havalimanı’nda da TGS ile birlikte devam ettiriliyordu. Terminal işletmesi olmadığı için sadece karşılama, uğurlama ve asistanlık hizmeti verilen uygulamanın dün itibariyle sonlandırıldığı bildirildi.

İGA’da görevli bazı kişilerin hizmeti sunan TGS personeline fiziki ve sözlü müdahalede bulunarak hizmetin durdurulmasını istediği ve ‘TAV burada bu hizmeti satamaz’ dediği öğrenildi.

Yolcuların önünde gerçekleşen olay sonrası TAV yönetiminin hizmeti durdurduğu ve olayla ilgili değerlendirmenin sürdüğü belirtildi.

Öte yandan müdahale edilen personelin de olay sonrası istifa ettiği öğrenildi.

TAV PASSPORT NEDİR?

TAV’ın özel yolcu hizmeti olarak bilinen TAV Passport’a üye yolcular ücretsiz otopark, şehir içi vale hizmeti, havalimanına transfer, hızlı geçiş (fast track), lounge kullanımı, business check-in, restoran ve cafelerde özel indirim ve konaklama gibi bir çok hizmeti içinde barındıyor.

Söz konusu hizmet Atatürk Havalimanı’nın kapanmasıyla daralarak yeni havalimanında karşılama, asistanlık ve uğurlama hizmetleri olarak ‘TGS My Guest’ adıyla adıyla hizmet vermeye devam ediyordu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.