Teslimat/ Filo Yönetimi Haber Girişi : 19 Nisan 2023 01:05

Tırsan; Bora Transport Logistics'e 6 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride teslim etti.

Tırsan; Bora Transport Logistics'e 6 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride teslim etti.

Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Tırsan'ın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Bora Transport Logistic Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Gülcüler, Bora Transport Logistic Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özge Gülcüler ve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamada bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Güçlü ve yetkin Tırsan ekipleri, 46 yıldır müşterilerimizin rekabet gücünü artıracak araç ve çözümleri araştırıyor, geliştiriyor, en kaliteli, en verimli, en sağlam şekilde üretiyor ve sizlere sunuyor. Bugün, Bora Transport Logistic firmasına teslimatını gerçekleştirdiğimiz Tırsan Multi Ride araçlarımız da yetkin Tırsan ekiplerinin yoğun çalışmalarının başarılı sonucu olarak, hız ve verimlilik avantajı ile müşterimizin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaktadır. Bora Transport Logistic ile iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum” açıklamalarında bulundu.

Tırsan, Avrupa Treyler Sektörüne Yön Veriyor

Teslimat töreninde Bora Transport Logistic’în faaliyetleri hakkında da bilgi veren Bora Transport Logistic Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Gülcüler, “Sahip olduğumuz bilgi birikimimiz ve deneyimlerimizle, müşterilerimize tekstil ve otomotiv ürün grupları alanında güvenli hizmet sağlıyoruz. Sektör lideri Tırsan’ı öncelikle tercih etme nedenimiz, Tırsan’ın mühendislik birimi ve gücü ile ürünlerinin güvenilirliği, sağlamlığı, operasyon kolaylığı, kalitesi ile hem ülkemizde hem Avrupa’da sektöre yön vermesidir” dedi.

Gülcüler sözlerine şu şekilde devam etti, “Yeni alımını yapmış olduğumuz 6 adet Tırsan Multi Ride aracı ile filomuzu daha da güçlendirerek, filomuzdaki Tırsan araç sayısını 20 adede yükselttik. Treylerde bulunan çift süspansiyon sistemi ile 5. teker yüksekliğini ayarlanabiliyor ve farklı tip çekicilerde kullanılabiliyoruz. Ayrıca, aracın sahip olduğu kayar çatı ve çatı kaldırma özellikleriyle, hem yüksek seyahat iç net kapasitesiyle daha fazla yük taşıyabiliyor, hem de kolay yükleme ve boşaltma yapabiliyoruz. Bu sayede operasyonlarımızı rahatlıkla gerçekleştirebiliyoruz. Öte yandan, Tırsan Multi Ride araçlarının Gümrük Mevzuatı kurallarına tam uyumu olması sayesinde uluslararası yük taşımacılığı yapabiliyoruz, bu da Tırsan araçlarını tercih etmemizin en önemli nedenlerinden biri. Tırsan’ın her daim firmamıza sağladığı kaliteli ve hızlı satış sonrası hizmetlerden de çok memnunuz. Tırsanla uzun seneler başarılı şekilde yürüttüğümüz iş birliğimizi, devam ettireceğimize eminiz” ifadelerini kullandı.

Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride Özellikleri

Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride araçlar, çift süspansiyon sistemi ile ayarlanabilir beşinci teker yüksekliğine sahip olup, çekici ayırt etmez. Bu sayede hem midilli hem de yarı midilli çekiciler başta olmak üzere tüm çekicilerle eşleşebilir.

Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treylerler, yükün emniyetli şekilde taşınabilmesi için, televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 farklı noktadan bağlantı yapmaya olanak sağlayan K-Fix yük güvenlik sistemine ve Code XL yük emniyet sertifikasına sahiptir. Öte yandan aracın, şasi ve çelik aksamları çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalıdır.

Mekanik çatı kaldırma sistemi sayesinde; 5 farklı iç net opsiyonu, hızlı yükleme ve boşaltma kolaylığı sunan Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride, yan kayar perde ve kayar çatı özelliği sayesinde müşterilerine maksimum verimliliği sunmaktadır. 7,2 ton forklift aks yüküne dayanıklı tabanı sayesinde, rampa yüklemelerinde maksimum taban dayanımı sağlamaktadır.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.