Sektörden Haber Girişi : 09 Aralık 2019 00:00

Tırsan’dan İTT Logistics’e 10 tank konteyneri daha

Tırsan’dan İTT Logistics’e 10 tank konteyneri daha
Avrupa'nın en modern tank yıkama tesislerine sahip firmalar arasında gösterilen İTT Global Logistics, 10 adet Tırsan tank konteyner alarak filosundaki Tırsan tank konteyner sayısını 59’a çıkardı.

Tehlikeli madde taşımacılığı ve kimyasal tank ve gıda tank yıkama hizmeti veren İTT Lojistik yatırımlarını kesintisiz sürdürüyor. Tırsan’dan aldığı yeni nesil Tırsan Tank konteyner taşıyıcılar, 3 bin 200 kilogram ağırlığıyla Avrupa’nın sınıfındaki en hafif araç olarak gösteriliyor. KTL teknolojisiyle 10 yıllık paslanmazlık garantisiyle sunulan araçlar, sağlamlığı ve kalitesiyle öne çıkıyor.

İTT Global Logistics’in tank konteynerleri filosuna kattığı teslimat törenine, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, İTT Logistics Kurucu Başkanı Tekin Öztanık ve İTT Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Didem Öztanık katıldı.

İTT Global Logistics’in uluslararası rekabetteki hedeflerinden övgüyle söz eden Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu,

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.