Otomotiv Haber Girişi : 03 Mayıs 2023 07:13

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., “Happy Workplaces- Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri Ödülü” nü almayı başardı.

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., “Happy Workplaces- Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri Ödülü” nü almayı başardı.

Şirket, aynı zamanda sektördeki en yüksek puanı olarak; “Sektörün En Mutlu İşyeri” seçildi. Bu saygın ödül, şirketin mutlu bir iş yeri kültürü geliştirmeye olan bağlılığını sergiliyor.

Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri listesine giren Toyota, Happy Place to Work değerlendirmesiyle çalışan mutluluğuna ve refahına öncelik veren yüksek kaliteli işyeri kültürüyle dikkat çekti. Çalışanların mutluluklarına yönelik uygulamaları ile insan odaklı yaklaşımını bir kez daha kanıtlayan Toyota; çalışanları motive etme, işine bağlı ve enerjik olmasıyla oluşturulan şirket kültürüyle sektöre örnek olmaya devam ediyor.

Çalışanlarına “İnsana Saygı” ve “Sürekli Gelişim” değerlerini eşsiz bir deneyim ile yaşatmayı amaçlayan Toyota Türkiye, ilk günden itibaren çalışanlarını bir aile üyesi gibi hissettiren kültür ve uygulamaları, iş hayatlarında kendilerini geliştirecek programları ile fark yaratıyor.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.