Denizcilik Haber Girişi : 23 Ekim 2023 09:13

Türk Loydu son 5 yıldaki enerji tasarrufu verilerini açıkladı.

Türk Loydu son 5 yıldaki enerji tasarrufu verilerini açıkladı.

Gemi ve deniz araçlarının sınıflandırılması, denetlenmesi ve onaylanması gibi hizmetler sunan Türk Loydu, geçtiğimiz 5 yıl içerisinde karbon ayak izlerini azaltma üzerine yaptıkları çalışmaların verilerini açıkladı.

Merkez ofiste metrekare başına düşen elektrik tüketimini yüzde 37 azaltan firmanın hedefi sürdürülebilir bir çevre. Yaptığı tasarruf çalışmaları sonucu kişi başı ortalama yıllık su tüketimini yüzde 31 azaltmayı başaran Türk Loydu, aynı zamanda kişi başı yıllık kağıt tüketimini ise yüzde 19 azalttı.

Sürdürülebilir çevre çalışmalarıyla ilgili firma, “Enerji tüketimi, sürdürülebilirlik hedeflerimiz ve geleceğin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bu nedenle, şirket içerisinde de enerji tüketimini azaltma ve kaynaklarımızı daha verimli kullanma konusunda kararlıyız. Sürdürülebilirlik yolculuğumuzda attığımız adımlarla, karbon ayak izimizi azaltırken aynı zamanda maliyetlerimizi de optimize ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

 

 

Etiketler : türk loydu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.