Lojistik Haber Girişi : 20 Ocak 2023 19:27

Vittorio Zagaia, "2023 yılında Mersin’de yeni lojistik depomuzu müşterilerimizin hizmetine sunacağız." dedi.

Vittorio Zagaia,

Freight Forwarder kimliğiyle kara, hava, deniz yolu ve intermodal taşımacılık alanlarında hizmetler sunan Galata Taşımacılık, 25. yılını kutladığı 2022 yılını yatırımlarla geride bıraktı. Great Place To Work® anketlerinde son üç yılda “Türkiye'nin En İyi İşverenleri” listesine girmeyi başaran şirket, zor bir yıl olacağı öngörülen 2023 yılında da gerçekleştireceği yatırımlarla büyümesini sürdürecek.

GALATA TAŞIMACILIK 2022 YILINI YATIRIMLARLA KAPATTI

2022’nin lojistik sektörü adına genel anlamda olumlu geçen bir yıl olduğunu dile getiren Galata Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Vittorio Zagaia, şirket olarak 2022 yılının ilk çeyreğinde planladıkları bütçe rakamlarına ulaşmaları sonucunda gerçekleştirmeyi hedefledikleri bir dizi yatırımı erkene aldıklarını, bu kapsamda İzmir, Bursa şubelerinden sonra Mersin’de açtıkları ofis ile yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 2022'nin ikinci yarısında ise Ankara lojistik depolarını devreye alan şirket, Covid-19 süresince yatırımını yaptıkları depolama altyapısı ve intermodal taşımacılık departmanı ile beraberinde gelen 45”PW HC konteynerlarına ek yeni siparişler verdiklerini, aynı zamanda filolarına yeni çekici ve swap body dorseler dahil ederek 2022’de yatırımlarına devam ettiklerini ifade etti.

MERSİN”DEKİ LOJİSTİK DEPOSUNU HİZMETE SUNACAK

Kuruldukları günden bu yana öncelikli hedeflerinin şirketlerini her daim sağlam adımlarla ileriye götürmek olduğunu söyleyen Vittorio Zagaia, bunun temelinde ise gerçekçi hedefler ile minimum risk alıyor olmanın yattığını vurgularken 2023 yılındaki yatırım planlarına dair şunları söyledi:

“2023 yılı için öncelikli hedefimiz 45”PW intermodal konteyner yatırımımıza devam ederek ekipman sayımızı artırmak. Bununla birlikte, İstanbul, Bursa, Ankara ve İzmir’den sonra bu yıl içerisinde Mersin’de yeni lojistik depomuzu müşterilerimizin hizmetine sunuyor olacağız. Ayrıca başlatmış olduğumuz swap body yatırımlarını sürdürerek bu alandaki ekipman parkurumuzu da kısa zamanda büyüteceğiz. Yurt dışında karayolunda ikisi Kuzey Afrika olmak üzere toplamda 21 ülkeye düzenli parsiyel taşımacılık hizmeti vermekteyiz. 2023 yılında bu ağımıza yeni ülkeleri de ekliyor olacağız. Ayrıca 2022 yılında kurduğumuz Afrika Ticaret Departmanıyla bu kıtadaki varlığımızı da artırma hedefindeyiz.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.