Otomotiv Haber Girişi : 06 Ağustos 2023 03:18

Yeni Courier bundan böyle Romanya’nın Craiova şehrinde bulunan Ford Fabrikası’nda üretilecek.

Yeni Courier bundan böyle Romanya’nın Craiova şehrinde bulunan Ford Fabrikası’nda üretilecek.

Ford Otosan Gölcük ve Yeniköy Fabrikalarında dönüşüm devam ediyor. Courier modeli artık Türkiye’de üretilmeyecek.

Tasarımı ve özellikleri yenilenen Yeni Courier bundan böyle Romanya’nın Craiova şehrinde bulunan Ford Fabrikası’nda üretilecek. Yeniköy’de bulunan Fabrikada son üretimi yapılan Courier, törenle banttan indirildi. 2022 yılından bu yana Ford Otosan Genel Müdürü olarak görev yapan Güven Özyurt fabrikada “Bu hat seni unutur mu Courier?” sloganıyla yapılan Ford Courier Uğurlama Törenine katıldı.

‘Courier ile anılarımız saymakla bitmez!’

Ford Otosan Genel Müdürü Güven Özyurt, yaptığı açıklamada, ‘Tasarımı, fonksiyonelliği ve kalitesiyle otomotiv dünyasına damgasını vuran Courier modelimizi Yeniköy Fabrikası’ndaki evinden Craiova’ya uğurluyoruz. Kimimiz Courier hattan inene kadar gece gündüz çalıştı, kimimiz onunla uzun yollar yaptı, aldığı her ödül ve beğeniyle gururlandık, bazılarımızın ilk aracı oldu… Courier ile anılarımız saymakla bitmez! Eski dostumuzla Yeniköy’de yollarımızı ayırırken, mirası sürdürmeye ve bizimle daha da olağanüstü anılar inşa etmeye hazır olan yeni Courier’e Craiova fabrikamıza hoşgeldin diyoruz’ dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.