Lojistik Haber Girişi : 16 Temmuz 2022 22:29

ATA Freight Türkiye, ‘Great Place to Work’ tarafından gerçekleştirilen analizlere dahil olarak ‘Harika İşyeri Sertifikası’nı almaya hak kazandı

ATA Freight Türkiye, ‘Great Place to Work’ tarafından gerçekleştirilen analizlere dahil olarak ‘Harika İşyeri Sertifikası’nı almaya hak kazandı

ATA Freight, Türkiye operasyonuyla Greate Place to Work yani ‘Harika İşyeri Sertifikası’nı almaya hak kazandı. Yapılan ankete göre ATA Freight Türkiye çalışanlarının yüzde 98’i, “Şirkete geldiğimizde çok iyi karşılandık ve çok iyi hissettik” dedi. ATA Freight Türkiye, 6 ülkede kendi operasyonuyla faaliyet gösteren, tüm dünyada lojistik ve nakliye hizmetleri sunan ATA Freight bünyesinde söz konusu sertifikayı alan ilk ülke oldu.

Great Place to Work Enstitüsü, 1992’den bu yana gerçekleştirdiği milyonlarca çalışanın geri bildirim anketiyle en iyi işverenleri belirliyor. Yapılan analizlerle, hak kazanan şirketlere ‘Great Place to Work’ (Harika İşyeri Sertifikası) veriliyor.

Bu yıl ilk kez ‘Harika İşyeri Sertifikası’na başvuran ATA Freight Türkiye, gerekli kriterleri sağlayarak 2022-2023 dönemi için sertifikalı oldu. Anket sonuçlarına göre ATA Freight Türkiye’nin aldığı en yüksek skor ‘karşılama’ konusundaydı. Anket sonucuna göre çalışanların yüzde 98’i ‘Şirkete geldiğimizde çok iyi karşılandık ve kendimizi çok iyi hissettik’ dedi.

ATA Freight Türkiye Genel Müdürü Erkan Aksoy, ödül hakkında şöyle konuştu: “Söz konusu sertifika çalışanlarımızın bağlılığı konusunda bizlere gurur verdi. ATA Freight Türkiye olarak iş gücümüzü büyük bir güç olarak görüyoruz. Kurumlarda başarının çalışan mutluluğu ve bağlılığıyla birlikte geldiğini biliyor ve bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.