Denizcilik Haber Girişi : 05 Kasım 2023 11:54

Sirena Yachts süper yat bölümü ile Northrop Johnson yeni ortaklık kuruyor.

Sirena Yachts süper yat bölümü ile Northrop Johnson yeni ortaklık kuruyor.

Türkiye’nin önde gelen yat tersanelerinden Sirena Yachts, lüks yatlar, mega yatlar ve süperyatlar gibi deniz araçlarının satışı, kiralama ve yönetimi konusunda uzmanlaşmış İspanyalı Northrop Johnson ile anlaştı.

Bu yılki Fort Lauderdale Uluslararası Boat Show’da duyurulan ortaklığa göre; Northrop Johnson, Sirena 42M modelinin Amerika kıtasındaki satışının tek temsilcisi olarak görev yapacak.

35 ila 50 metrelik modellerden oluşan serinin ilk ünitesini temsil eden ilk 42 metrelik süper yatın inşası yakın zamanda başlayacak. Tersaneye göre, gelecekteki amiral gemisi Luca Vallebona, Hot Lab ve Van Oossanen Naval Architects’in tasarımıyla “su bazlı bir rüya evi” olacak.

“Sektöre zarafet ve yeniliği hatırlatmak”

Northrop Başkanı Daniel Ziriakus Johnson, Sirena Yachts ile 42 M modeli üzerinde ortaklık kurmanın, lüks ve tasarımda yeni standartlar belirlemek amacıyla her iki taraf için de önemli bir adımı temsil ettiğini söyledi.

Johnson, “Bu işbirliği, sektörde zarafetin ve yeniliğin özünü yeniden tanımlamak amacıyla iki güçlü ekibi bir araya getirerek hem vizyon hem de uzmanlığın birleşimini temsil ediyor” dedi.

Sirena Yachts CEO’su Çağın Genç ise, “Sadece 42M modelinin inşa edilmesinden heyecan duymuyoruz, aynı zamanda yatın satışı için böylesine seçkin bir ekiple işbirliği yapmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Bu ortaklık, tersanemize piyasayı sarsacak bu tasarımı tanıtmak için harika fırsat sunuyor”

Genç, daha büyük süper yatlara geçme kararının, tersanenin mevcut amiral gemisi olan Sirena 88’in daha büyük versiyonlarını isteyen müşteri taleplerine yanıt olarak alındığını açıkladı.

KAYNAK : HaberDenizde

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.